Selasa, 14 Juni 2011

KUSUMA (Karukunan Urang Sunda Makassar)


Kusuma atau Karukunan Urang Sunda Makassar adalah sebuah organisasi atau paguyuban nirlaba/non profit yang beranggotakan warga Sunda atau Jawa barat dan Banten yang bemukim dan tinggal di Makassar Sulawesi Selatan dan sekitarnya.

1 komentar:

mamang mengatakan...

Assalamu'alaikum, wilujeung wengi..
abdi urang sunda nu aya di makassar, sim abdi ayeuna nuju peryogi bantosan di para saderek sadaya..sim kuring hoyong mulih ka bandung kumargi abdi walurat kaayanana didieu. Sim abdi kersa damel naon wae kanggo ngawujudkeun pamaksadan abdi, muntang tulung saestuna ka para saderek urang sunda nu aya di makassar, saupamina aya nu tiasa ngabantos abdi, ieu nopon abdi 0821888969021 tur emailna kedaikakilima69@gmail.com.
hatur nuh anu kasuhun ka para saderek sadaya saupamina tiasa ngabantos abdi.
wassalam
mamang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...