Kamis, 26 Januari 2012

Gening Aya Kadedemes Di Makassar

Kadedemes alias Oseng Kulit Sampe

Materialen voor het vervaardigen KADEDEMES:

400 gram cassave huid (binnenkant roze) 3 eetlepels olie, voor sauteren
6 eieren rode ui, in dunne plakjes gesneden
4 teentjes knoflook, in dunne plakjes
15 stuks chili peper, gesneden schuin
1 prei, snijd ze in 1 cm
500 ml water
½ theelepel zout
1 theelepel suiker

Hoe voert u

gekookte cassave skins tot ze zacht zijn, te verwijderen en laten weken in koud water gedurende 2-3 uur, de huid gesneden cassave.
Bak ui en knoflook tot het gaat geuren. Voeg de paprika en lente-uitjes, roerbak totverwelkt. Giet het water, laten koken.
Geef de huid van cassave, zout en suiker. Koken tot smaken mengen. Verwijderenen serveer.
Source:Kitabmasakan.com



5 komentar:

sweethyamore mengatakan...

mantap resepnya..pingin nyoba..^_^

sweethyamore mengatakan...

mantap resepnya..pingin nyoba..^_^

sweethyamore mengatakan...

mantap resepnya...

sweethyamore mengatakan...

mantap resepnya...

Oki Satriyono mengatakan...

thanks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...